Obilježavanje 29. godišnjice Udruge HVIDR-a Samobor i Sv.Nedelja

Udruga HVIDR-a Samobor i Sv.Nedelja 22.05.2021.g.  obilježila je 29.godišnjicu udruge u skromnim, epidemiološkim uvjetima sa članovima i gostima.

Na športskim susretima u bočanju povodom obilježavanja godišnjice na  bočalištu u Gradni okupili su se članovi udruge i gosti iz udruga Velika Gorica, Ivanić Grad, Kloštar Ivanić i naše udruge.

Po završetku takmičenja ekipe su se priključile obilježavanju godišnjice u Bregani.

U Bregani, ispred prostora kuglane okupili se  i 30-tak članova i 15 -tak gostiju iz prijateljskih udruga, župan Zagrebačke županije gosp. Stjepan Kožić, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo socijalnu skrb i branitelje gđa Ksenija Čuljak.

Odala se počast polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća ispred spomenika poginulim braniteljima.

Po završetku podjele pehara i  medalja bočarima nastavilo se druženje na terasi.

Župan Zagrebačke županije  odao je  počast kod spomenika poginulim braniteljima  s područja Bregane

Predsjednik udruge upoznao je župana Stjepana Kožića sa  prostorom  kuglane koji članovi udruge koriste za druženje uz rekreaciju u više sportskih disciplina.

 

Zagrebačka županija drugu godinu ulaže u športsku opremu za HRVI Domovinskog rata, prošle godine kupila  je opremu za streljaštvo (zračne puške), opremu za stolni tenis, opremu za pikado ekipu, boče, ove godine viseču kuglanu , mini teretanu sa spravama za rekreaciju, trenitke ,  opremu za ribičku sekciju i  servis pikado aparata.