Održana 28.redovna izvještajna i redovna izborna skupština HVIDR-a Samobor i Sv.Nedelja

Udruga HVIDR-a Samobor  i Sv.Nedelja oranizirala po epidemiološkim uvjetima  28. redovnu izvještajnu skupštinu i redovnu izbornu skupštinu udruge u prostoru  Spomen sobe branitelja 151. samoborske brigade i Domovinskog rata 12.2.2021.g. u Samoboru, S.D.Kučar 2.

Prije početka službenog dijela skupštine odala se počast  paljenjem svijeća i polaganjem cvijeća ispred spomen križa  ispred bivše vojarne .

Na sjednici je bilo nazočno 34 člana udruge od gostiju predsjednik Udruge branitelja 151.samoborske brigade , kao domaćin prostora i predsjednik HVIDR-a Zagrebačke županije gosp. Stjepan Gudec.

U prvom dijelu skupštine usvojena  su Izvješća o radu udruge, materijalno financijsko izvješće Nadzornog odbora Financijsko izvješće za 2020. godinu, Usvojen Plan i program rada  i Financijski

plan za 2021. i 2022.godinu.

Po završetku redovne izvještajne skupštine  pristupilo se redovnoj izbornoj skupštini.

Predsjedništvo udruge na temelju kandidatura sastavilo je  glasački listić za tijela udruge.

Nazočni kandidati za tijela udruge Predsjedništvo , Sud časti i Nadzorni odbor, predstavili su se nazočnima, po završetku predstavljanja, pristupilo se tajnom glasovanju.

Miljenko Komes, dosadašnji predsjednik udruge ponovno je dobio povjerenje članova sa 27 glasova izabran za predsjednika Udruge HVIDR-a Samobor i  Sv.Nedelja u novom mandatu na 4 godine.

Predsjedništvo u sastavu Miljenko Komes, predsjedni,  Ivan Belan – zamjenik predsjednika, Josip Franceković – član,  Stjepan Husta – član, Željko Kirin – član, Branko Pavlović – član, Miljenko Šeketa- član.

Nadzorni odbor u sastavu Franjo Horvat – predsjednik, Josip Jakopač- član, Marijan Telišman – član.

Sud časti u sastavu Josip Pavlić – predsjednik, Josip Telišman – član i Alan Šetrajčić – član.

Miljenko Komes zahvalio se svima na  ukazanom povjerenju, te izrazio želju da se i dalje zajednički radi na dobrobiti članova udruge.

Nada se da će 2021.godina biti bolja u smislu da će se epidemija smiriti i da ćemo moći nastaviti sa programima , najviše mu je stalo da sa učenicima srednjih škola Samobora nastavi suradnju na  obilasku prve crte

bojišnice.

.