27.godišnja izvještajna skupština Udruge HVIDR-a Samobor i Sv.Nedelja

U prostorijama kuglane bivšeg Restorana u Bregani održana je u petak, 7. veljače, 27. redovna izvještajna skupština naše udruge.

Članovi, gosti i uzvanici, među kojima su bili i predsjednik Gradskog vijeća Grada Samobora Miran Šoić, zamjenica gradonačelnika Grada Svete Nedelje Marija Hršak, zamjenik župana Hrvoje Frankić i predstavnici srodnih udruga, najprije su položili cvijeće i upalili svijeće ispred nedavno otkrivenog spomenika trojici poginulih branitelja s ovog područja.

Na skupštini su usvojena izvješća o radu , financijsko izvješće  za 2019.g.  izvješća ostalih tijela skupštine te prijedloge programa rada i financijski plan za ovu i sljedeću godinu.

Briga o članovima, obilježavanje značajnih datuma iz povijesti Domovinskog rata, promicanje istine o ratu kroz predavanja i obilaske crta bojišnica, organizacija sportskih susreta i druženja te suradnja s ostalim udrugama unutar Koordinacije udruga proizašlih iz Domovinskog rata na gradskoj i županijskoj razini i nadalje ostaju najvažnije aktivnosti udruge.

Druženje bivših branitelja i njihovih gostiju nastavljeno je uz prigodan domjenak.

M.K.