Dan grada Sveta Nedelja 2019

Predsjednik Udruge HVIDR-a Samobor i Sv.Nedelja sudjelovao je 14. lipnja 2019.g. na svečanoj sjednici svetonedeljskog Gradskog vijeća s početkom u 14 sati u Osnovnoj školi Vladimira Deščaka gdje se  počelo sa obilježavanje Dana Grada Sveta Nedelja.

Proslava  se nastavila  uz jezero Kipišće u Strmcu gdje su nastupile Kulturno-umjetničke udruge Svete Nedelje te klapa Cambi.

16.06.2019.g.  učestvovali smo na zajedničkom polaganju vijenca u spomen na poginule Hrvatske branitelje i Domovinski rat ispred Spomen obilježja poginulim braniteljima Grada Svete Nedelje.

Na igralištu TOP Kerestinec sudjelovali smo na svečanom otvorenju sportskih igara – 9.memorijalni turni UHDDR GO Sveta Nedjelja.

Na jezeru Kipišće ekipa HVIDR-a Samobor i Sv.Nedelja i Udruga branitelja 151.samoborske brigade sudjelovala je na četvrtoj Svetonedeljskoj roštiljadi, zajedno sa još 30-tak ekipa s područja Svete Nedelje.

U nedjelju, nakon središnjeg misnog slavlja u 11 sati, sudjelovali smo na  smotri  povijesnih postrojbi Hrvatske vojske na Trgu Ante Starčevića.

dan grada Sv.Nedelja 2019