26. godišnjica HVIDR-a Samobor i Sv.Nedelja

Udruga HVIDR-a Samobora i Svete Nedelje, 09.lipnja 2018. u Bregani sportskim natjecanjima i druženjem obilježila 26. obljetnicu svog osnutka.
Uz nas kao domaćine, na sportskim susretima u visećoj kuglani, el. Pikadu i boćanju sudjelovale su ekipe udruga HVIDR-e iz ostalih gradova Zagrebačke županije i Grada Zagreba.
Natjecanja u pikadu, visećoj kuglani i boćanju su započela u 9 sati, a najuspješnije ekipe proglašene su ispred prostora kuglane u Bregani u 14.00 sati.
U pikadu je najuspješnija bila ekipa HVIDR-e Zaprešić, druga je ekipa HVIDR-a Samobora i Svete Nedelje, a treće su mjesto zauzeli natjecatelji iz HVIDR-e Susedgrada.
U visećoj kuglani najbolje rezultate postigla je ekipa HVIDR-e Ivanić-Grada, drugi smo mi kao domaćini, na trećem mjestu je ekipa iz HVIDR-a Zaprešića a četvrta ekipa iz HVIDR-e Velika Gorica.
Najuspješnija u boćanju bila je ekipa UŠDR Veteran iz Zagreba, druga je ekipa Udruge PTSP Samobor, treća PTSP Zagreb a četvrta HVIDR-a Susedgrad.
Ukupno se odazvalo cca 60-tak sportaša.
Na ovo obilježavanje odazvali su se gosti , pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti gosp. Juro Horvat, predstavnik Udruge roditelja poginulih branitelja domovinskog rata Samobora i Sv.Nedelje gosp. Mirko Erdelja, tajnik HČZ Samobor i Sv.Nedelja, gosp. Damir Haberle, zamjenik predsjednika Udruge branitelja 151.samoborske brigade gosp. Franjo Horvat.
Pobjedničke je pehare natjecateljima u visećoj kuglani uručio pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Samobora Juro Horvat.
Nakon toga ugodno druženje je nastavljeno uz malu zakusku, razmjenjujući događaje iz boravka na terenu za vrijeme domovinskog rata i druženja proteklih godina do kasnog poslijepodneva.