25. godišnjica Udruge HVIDR-a Samobor i Sv.Nedelja

 

Udruga HVIDR-a Samobor i Sv.Nedelja svečano je obilježila 25. godišnjicu osnutka udruge 20.05.2017.g. Prije sportskih  natjecanja , vodstvo HVIDR-e zapalilo je svijeće i položilo cvijeće kod spomenika poginulim braniteljima u Domovinskom ratu u Parku domovinske zahvalnosti.

Obilježavanja 25.godišnjice Udruge HVIDR-a Samobor  i Sv.Nedelja   nastavljeno je   u Bregani u prostoru kuglane gdje se nakon svečanog intoniranje himne i minute šutnje za poginule hrvatske branitelje  održalo  športsko natjecanje u el. pikadu i visećoj kuglani članova udruge i gostiju. U Gradni se  održalo  natjecanje u bočanju , na terenima O.Š. M.Langa Bregana malonogometni turnir članova i gostiju.

Gosti udruge bile su HVIDR-e: Velika Gorica, Ivanić Grad, Zaprešić, Susedgrad, te braniteljske udruge Stupnik, Trnje i Trešnjevka kao i Z.U. HVIDR-a Zagrebačke županije, UHDVDR Svete Nedelje, PTSP- klub Sveta Nedjelja i klub Samobor, Udruga branitelja 151. samoborske brigade te dvije ekipe mladeži , djeca branitelja i HRVI Dom. rata. u malom nogometu koje su predstavljale Grad Samobor i Grad  Sv.Nedelju.

Nakon športskog druženja podijeljeni su pehari i zahvalnice  učesnicima  te su povodom 25.godišnjice uručene zahvalnice za podršku i suradnju sa udrugom Gradu Samoboru, Gradu  Sv.Nedelji kao i svim aktivnim članovima udruge i prijateljskim udrugama koje sa nama surađuju dugi niz godina.

Od gostiju odazvali su se gradonačelnik Grada Sveta Nedjelja gosp. Drago Prahin,  pročelnik  Ureda za gospodarstvo Grada Samobora gosp. Hrvoje Frankić, pročelnik za društvene djelatnosti Grada Samobora  gosp.Juro Horvat , predsjednik HVIDR-a Zagrebačke županije gosp. Stjepan Gudec kao i predstavnici prijateljskih udruga  iz Domovinskog rata.

Nakon podjele zahvalnica nastavljeno je druženje članova i gostiju.