Naslovnica Naslovnica Besplatni udžbenici, radne bilježnice, atlasi i likovne mape u Zdencima

Besplatni udžbenici, radne bilježnice, atlasi i likovne mape u Zdencima

545

Poznato je da će naredne školske godine svi hrvatski osnovnoškolci, posredstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja, dobiti nove udžbenike. Na lokalnim samoupravama ostaje donijeti Odluku o daljnjoj nabavci radnih bilježnica, likovnih mapa, omota, atlasa.

U Orahovici aktualna gradska vlast dvije godine provodi politiku, nabavke udžbenika, radnih bilježnica i omota. Ove godine likovne mape dobit će prvoškolci, a polaznici od prvog do osmog razreda, nakon nabavke udžbenika, sve preostalo potrebno za nesmetano školovanje, dobit će posredstvom Grada Orahovice.

Danas smo primili obavijest kako će Virovitičko-podravska županija, te Općine Zdenci i Crnac financirati dodatne materijale za učenike od prvog do osmog razreda, radne bilježnice, atlase, likovne mape, a na roditeljima ostaje da nabave samo kutije za tehničku kulturu, stoji u obavijesti koju smo danas primili od ravnateljice Osnovne škole u Zdencima Mirjane Buneta Knežević.

Udžbenici, radne bilježnice i ostala školska oprema, polaznike Osnovne škole u Zdencima dočekat će na školskim klupama prvog dana nove školske godine.